Laenud maksehäirega

laen maksehäirega

Laenud maksehäirega eraisikule tagatiseta

Krediidiettevõte Aastane intressimäär Maksimaalne laenusumma
Bondora 10-36% 10 000€ Lähemalt…
Credit24 UUS 24% 4000€ Lähemalt…
Laen.ee 16% 10 000€ Lähemalt…
Smsraha 25% 1 000€ Lähemalt…
Monetti 40% 1 500€ Lähemalt…

Kuidas saada laenu kui on maksehäired?

Laenu saamine, kui teil on maksehäired, võib olla keeruline, kuna paljud traditsioonilised laenuandjad nagu pangad võivad teid tõenäoliselt tagasi lükata. Kuid see ei tähenda, et laenamine oleks võimatu. Siin on mõned võimalused, kuidas saada laenu, kui teil on maksehäired:

  • Kiirlaenud: Mõned laenuandjad nagu Credit24, SMSraha, Smsmoney, Coop Pank ja paljud teised pakuvad kiirlaene ilma palgatõendita ja maksehäiretega klientidele. Kuid tasub meeles pidada, et kiirlaenude intressimäärad võivad olla kõrgemad ja laenu tagasimaksmine võib olla raskem, mistõttu on oluline hoolikalt kaaluda oma võimalusi.

    kiirlaen maksehäirega

    Kust saada kiirlaenu maksehäirega?

  • Krediidikontod: Kui teil on maksehäired, kuid vajate regulaarset rahavaru, võib krediidikonto olla hea võimalus. Enamik krediidikontosid ei nõua tagatist ja neil on paindlikud tagasimaksevõimalused.

    krediidikonto maksehäirega

    Kus avada krediidikonto maksehäirega?

  • Laenuandjad, kes spetsialiseeruvad halva krediidiskooriga klientidele: On olemas laenuandjaid, kes spetsialiseeruvad laenude pakkumisel halva krediidiskooriga klientidele. Nende laenuandjate intressimäärad võivad olla kõrgemad, kuid neil võib olla parem võimalus saada laenu.
  • Laenamine tagatisega: Kui teil on vara, mida saab kasutada tagatisena, nagu kinnisvara või sõiduk, võite kaaluda tagatisega laenu taotlemist. Tagatisega laenud on tavaliselt lihtsamini kättesaadavad ja neil võib olla madalam intressimäär.

On oluline meeles pidada, et laenamine maksehäiretega võib olla riskantne ja võib põhjustada veelgi suuremaid rahalisi probleeme, kui te ei suuda laenu tagasi maksta. Enne laenu taotlemist veenduge, et olete hoolikalt läbi mõelnud oma rahalise olukorra ja tagasimaksevõime.

3 kommentaari

    • Tere. Proovige esitada taotlus Bondorasse. Enamasti on just nemad need, kes saavad sellises olukorras aidata. Kui saate keeldumise, kaaluge tagatisega laenu võimalust (näiteks auto tagatisel) või laenu eraisikult.

      Reply
  • Sooviks väga laenu 7000e 36kuud et kohtutäiturile ära maksta ja siis ausalt osaliselt tagasi maksta.

    Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga